Klubbrekord/Ungdomsrekord

Anm - Definitionsmässigt finns det endast en lista för klubbrekord! I övrigt är det noteringar av "ungdomsrekord"!

OBS-1 !

• Revidering av vilka grenar som skall dokumenteras som klubb-/ungdomsrekord har genomförts!
  • Rekord som fortsättningsvis kommer registereras är de grenar som ingår i förbundets grenprogram.
  • Nedan är nu de listor och grenar som kommer administreras fr o m inomhussäsongen 2014/2015.

OBS-2

• Fr o m mars 2020 anpassas klubbens upföljning av klubb- och ungdomsrekord i enlighet med
    RF:s och SFIF:s anvisningar. Yngsta ålder för uppföljning av ungdomsrekord är 12 år.

Noteras ett nytt klubbrekord/ungdomsrekord skall det registreras här>>>.

(Eller notera en korrigering)
Efter verifiering kommer det att registreras som nytt klubbrekord/ungdomsrekord......
(Anm: Rekorden gäller per åldersgrupp. Dock ej för Män resp. Kvinnor)

Not: Beslut har tagits att noteringar avseende spjut, diskus eller slägga inomhus inte skall ingår i rekordlistorna. Det p g a att dessa grenar INTE ingår i det officiella grenprogammet för friidrott inomhus.

Klicka här för att se hela rekorddokumentet>>>

* = gren tillagd (grenen ingår INTE i förbundets grenprogram)
** = oklarhet gällande vilket mått eller vikt på redskap som använts

Uppdaterad: 13 SEP 2018 09:08