Utbildningsvecka v.16 - 2021

Utbildningsvecka – Hälsosam föreningsidrott

Vecka 16 kommer ALL träningsverksamhet att pausas!
Istället satsar vi på att tillsammans med RF-SISU/Halland genomföra en utbildningsvecka för alla målgrupper i föreningen.
Vi hoppas och förväntar oss att alla ledare, aktiva och föräldrar uppmärksammar detta och anmäler sig till avsedda pass enligt nedan. Se även inbjudan:

Falkenbergs IK - inbjudan.pdf

Falkenbergs IK tar ett krafttag för en hälsosam föreningsidrott för våra barn och ungdomar.
FIK tillsammans med RF-SISU Halland kommer att genomföra en utbildningsvecka för alla målgrupper i föreningen.  Anm: Föreläsningarna kommer efterföljas av frågor, reflektioner och samtal.

Inbjudna föreläsare och utbildare:

Tilde Johansson behöver ingen närmare presentation. Under passet kommer hon att prata om dubbelidrottandet och vikten av att tänka på en hälsosam livsstil och hälsosamt idrottande.

Emma Igelström är före detta elitsimmare med en lång professionell idrottskarriär bakom sig. Emma kommer prata kring sina erfarenheter kring psykisk ohälsa från sin egen karriär men även sin roll som idrottsförälder och anställd inom idrotten.

Lina Tirén föreläsare och idrottspsykolog på We & Sports.  We & Sports arbetar med psykiska hälsan inom idrotten och har stor kompetens som hjälper ungdomar att må bättre. Under detta pass ger vi dig tipsen och verktygen på hur du kan träna och stärka din mentala hälsa. Så att du kan prestera och må bra samtidigt!

Malin Eriksson är idrottskonsulent på RF-SISU Halland och utbildare i Ledare som lyssnar. Ledare som lyssnar är en webbutbildning från folkhälsomyndigheten som ger kunskap kring och tips på hur du stärker den psykiska hälsan hos barn och ungdomar.

Föreläsare

Mån 19 april

18.00-19.30

Tilde Johansson

Alla

Tis 20 april

Emma Igelström

Föräldrar och ledare

Ons 21 april

We & Sports

Aktiva 2006-2008

We & Sports

Aktiva 2005 och tidigare

Tors 22 april

Lisa Fallhagen

Styrelsen/Handlingsplan
Styrelsemöte

Malin Eriksson

Ledare/Ledare som lyssnar
Anmälan>>>

Träningsgrupper för barn födda 2009 och senare kommer att jobba internt i gruppen tillsammans med Felicia Lindahl, RF-SISU Halland. Kontakta henne för boka ett datum.
This is a mailto link, 072-2427237

Uppdaterad: 24 MAR 2021 14:35

Statistik-Liten.jpg
Hemsidebild-TamSportia 2021.jpg
Följ Falkenbergs IK på Instagram
(Scanna QR-koden)
Insta.JPG

Intresserad av att börja friidrotta?
Gör din intresseanmälan här>>>

Arvsfonden