Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nu finns stöd att söka för de föreningar som vill hålla igång träningsverksamhet, anpassad efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det kan exempelvis handla om att investera i utrustning, eller täcka kostnader för förändrade anläggningsbehov.
 
Coronaviruset slår hårt mot idrottsrörelsen, med inställda arrangemang och verksamhet som begränsas eller helt stängs ner. RF-SISU Halland erbjuder nu alla länets föreningar en riskanalys för att se möjligheter och motverka hot på kort och lång...
 

Vi har stängt i påsk

(2020-04-06 11:45)
RF-SISU Hallands kanslier håller stängt under påskhelgen, från skärtorsdagen. Väl mött tisdagen den 14:e april.
 
Hallands idrottsföreningar kämpar med svåra vägval under coronakrisen. Nu bjuder RF-SISU Halland in till digitala lärgrupper i varje kommun för att byta erfarenheter, ventilera farhågor och dela tankar och idéer om hur vi kan arbeta nu och framåt.
 
Coronakrisen påverkar idrottsföreningarna och nya riktlinjer kommer så gott som dagligen. Vill du veta mer om vilket stöd som finns att få och hur föreningen kan planera framåt? Ställ dina frågor på våra webbinarium den 9:e och 14:e april.
 
Året som gick bjöd på stort engagemang och många goda insatser inom halländsk idrott. Här hittar du en sammanställning över de engagerade idrottare, ledare och föreningar som premierats med stipendier från RF-SISU Halland för 2019.
 
Skatteverket håller återkommande webbseminarier för idrottsföreningar. Nu är vårens schema spikat med ämnen som skatter, avgifter, deklaration och föreningen som arbetsgivare.
 
Coronaviruset slår hårt mot idrottsrörelsen. Vi vädjar till Hallands kommuner att inte glömma våra idrottsföreningar i den situation som nu råder. Med gemensamma krafter kan kan vi stödja föreningslivet genom krisen.
 
Med anledning av coronaviruset har RF-SISU Halland beslutat om riktlinjer gällande föreningsbesök och andra studiesatsningar. Vi fortsätter i nuläget med vår verksamhet och har en särskild rutin för bedömning av arrangemang med fler än 25 deltagar...
 
Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset i Sverige så har RF-SISU Halland beslutat att ställa in vårt planerade Idrottsforum, ungdomsforum och Intressepolitisk Dag.
 

Coronaviruset och idrotten

(2020-03-12 13:38)
På den här sidan samlar RF den senaste informationen om coronaviruset och hur det påverkar idrottsrörelsen. Sidan uppdateras löpande.
 
I sommar bjuder Halmstad Bollklubbs Fotboll för alla in till SM-tävlingar i parafotboll. I helgen tjuvstartade de värdskapet med Nationella spel.
 
Folkhälsomyndigheten höjde under tisdagen risknivån för spridning inom Sverige av coronaviruset till "mycket hög risk". Folkhälsomyndigheten för en dialog med regeringen vad gäller eventuella begränsningar av folksamlingar såsom idrottsevenemang.
 
I höstas tog Varbergs Skateboardklubb ett stort tag om jämställdhetsfrågan. Nu finns en ny värdegrund och det är den som ska ta klubben från ord till handling – med ledorden skateboard för alla.
 
Det är mycket på gång för idrotten i Hylte i mars. En temakväll om inkluderande ledarskap, presentation av föreningsundersökningen och möjlighet att vara med och genomföra aktiviteter i den stundande idrottsskolan för äldre som drar igång i vår.
 
12

 
FIK-Shop via Webben
 

 Intresserad av att börja friidrotta?
Gör din intresseanmälan här>>>

 

Arvsfonden 

 

 
 
räknare
Besöksräknare
Webb-ansvarig:

Jan-Olof Johansson

falkenbergsik@gmail.com

Postadress:
Falkenbergs IK - Friidrott
Box 72
31121 Falkenberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@fik.se

Se all info