Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Det genomförs massvis av fin folkbildning i idrottsföreningar runt om i Halland varje år. Folkbildning som utvecklar både föreningen och de individer som är aktiva i föreningen.
 

God Jul och Gott nytt år!

(2021-12-22 15:30)
Nu när julen står för dörren vill vi på RF-SISU Halland passa på att njuta av god mat, gemenskap och lite ledig tid. Det hoppas vi att ni som är aktiva i våra Halländska föreningar också ska få chans att göra.
 
Smittspridningen av Covid 19 har återigen tagit fart både i Sverige och ute i världen. Med anledning av det införs återigen en rad olika restriktioner och rekommendationer. Regler som ibland ändras med kort varsel.
 
På Distriktsidrottsstämman i Halland 2022 kommer en rad viktiga val att genomföras. Du kan vara med och påverka redan nu.
 
Fotboll, streetdance, fysträning, teori och så massvis av simning. Det är ett av Simklubben Laxens recept på ett lyckat träningsläger.
 
Snart är det dags för årets upplaga av Idrottsforum. En mötesplats där människor från idrotten i Hallands alla hörn och kanter får chans att träffas, utbyta erfarenheter och lära nytt.
 
Just nu är läget vad gäller Coronapandemin betydligt ljusare än på länge. Men så sent som i somras var läget ett helt annat och nu finns därför möjlighet att återigen söka kompensationsstöd.
 
Nu närmar sig sista datum för att få LOK-stöd för alla de aktiviteter som genomförts under våren.
 

Nu tar vi sommarledigt

(2021-07-02 10:00)
Nu står sommaren i full blom. Luften är ljum och vattnet varmt. Då passar vi på RF SISU Halland på att ta lite ledigt. Och det hoppas vi att ni, som är aktiva i alla Hallands föreningar, också får chans att göra.
 
Finns det plats för alla i ert lag eller er träningsgrupp? Får man se ut hur man vill? Kan tjejer verkligen spela hockey och killar dansa balett? Allt det här är frågor som Forumteatern tar upp och diskuterar.
 
Just nu står sommaren för dörren och vi längtar alla efter sol, värme och lite välförtjänt ledighet. Men när grillen gått varm och vi fått hoppa i plurret ett gäng gånger, då väntar en spännande höst.
 
Coronapandemin och dess effekter på idrottsvärlden har gjort våren minst sagt hektisk för Susanne Erlandsson, RF SISU Hallands nyvalde ordförande. Nu uppmanar hon alla föreningsaktiva runt om i Halland att första ta lite ledigt.
 
Sommaren är på ingång och pandemin börjar lätta, åtminstone en smula. Från första juni är det tillåtet att idrotta, spela matcher och ordna mindre cuper igen. Perfekta förutsättningar att ta tag i de satsningar ni kanske funderat på under ett tag.
 
Från 1 juni blir det lättnader för idrotten, meddelar regeringen och Folkhälsomyndigheten. Det gäller bland annat tävling, match och läger för barn, publiktak på upp till 500 personer utomhus och 150 utövare vid tävlingar i skog, på vatten och väg.
 
Samhällets aktörer måste arbeta tillsammans för att stärka idrotten i den nystart som väntar. Det skriver RF-SISU Hallands ordförande Susanne Erlandsson och distriktsidrottschef Sandra Hidgård, distriktsidrottschef.
 
12

Statistik-Liten.jpg
Hemsidebild-TamSportia 2021.jpg
Följ Falkenbergs IK på Instagram
(Scanna QR-koden)
Insta.JPG

 Intresserad av att börja friidrotta?
Gör din intresseanmälan här>>>

Arvsfonden 

räknare
Besöksräknare
Webb-ansvarig:

Jan-Olof Johansson

falkenbergsik@gmail.com

Postadress:
Falkenbergs IK - Friidrott
Box 72
31121 Falkenberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@fik.se

Se all info

 
TeamSportia.jpg