Hoppa till sidans innehåll

Förberedelserna i Doha - Dag 6

01 OKT 2019 09:44
Förberedelser och anpassning pågår i Doha....(Dag 6) - Dan före dan....
  • Uppdaterad: 01 OKT 2019 09:44

Dag 6
Dan före dan. Dagen före dagen D! Imorgon kl 16.50 svensk tid är det dags för Tildes längdkval. Vi har spenderat dagen med lättare aktivitet i poolen på förmiddagen, umgänge med familj under dagen och lättare rörlighet på kvällen. Morgondagen blir fokus mot tävlingen på kvällen! Följ oss via SVT hemma eller på plats i Arena Vesterhavet. HEJA SVERIGE! 

 

Dag 5
Vi kollade idag in inomhusarenan jämte huvudarenan för uppvärmning inför lördag. Idag körde vi ett par ansatser och något hopp med kort ansats. Skön känsla inför lördag och ska bli väldigt roligt att tävla på mäktiga arenan! Jättekul med den fina responsen hemifrån och att ni är så många som peppar oss inför tävlingen! Hoppas så många som möjligt kan ta sig till Arena Vesterhavet och följa oss på storbild där! :) Imorgon kommer bli lugnare med träning och ladda batterierna inför lördag.
    
    
Dag 4
Precis hemkommen från tävlingsarenan summeras dagen med go känsla inför kommande dagar. Vi inledde med en lugn förmiddag och sen frukost, följt av teamfirande av Mondo! Efter lunchen och en välbehövlig dubbel espresso bar det av till träningsarenan och styrkepass. Idag något mer explosiva inslag med skivstång och hoppövningar för att vars redo med bra tryck inför morgondagens lättare teknikpass. Kvällen spenderades på Khalifa-stadion med friidrott i världsklass!
              
Dag 3:
Förmiddagen inleddes med pressträff för nytillkomna atleter och möjlighet för svenska medier på plats att göra intervjuer med bland andra Tilde. Vi fortsatte med glatt humör och stort jubel att ta emot Daniel Ståhl efter sin mäktiga seger från igår! Efter lite lunch och lugn eftermiddag promenerade vi bort till träningsarenan för teknikpass längd. Mycket ser bra ut, några dagar kvar att sätta sista pusselbitarna på plats inför lördagens längdkval.

 

 

Måndag 30 september

Första dygnet här i Doha har rullat på fint! Varmt är det absolut, men klart hanterbart. Gårdagen innebar incheckning och kolla faciliteter, samt lättare träningspass på kvällen. Idag har vi tränat lättare styrkepass på träningsarenan och börjar vänja oss vid fysisk ansträngning i denna värme. Kvällen har spenderats på tävlingsarenan med många häftiga intryck! Imorgon är det teknikpass längd på schemat!

Skribent: Jan Olof Johansson
Epost: Adressen Gömd

FIK-Shop via Webben
 

 Intresserad av att börja friidrotta?
Gör din intresseanmälan här>>>

 
 

Arvsfonden 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan
 
räknare
Besöksräknare
Webb-ansvarig:

Jan-Olof Johansson

This is a mailto link

Postadress:
Falkenbergs IK - Friidrott
Box 72
31121 Falkenberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info