Hoppa till sidans innehåll

Anpassad verksamhet...

05 NOV 2020 23:56
På grund av pågående pandemi i samhället och Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets anvisningar beträffande idrott är vår inställning i Falkenbergs IK att i största möjligaste mån att följa anvisningarna. Därför gäller:
  • Uppdaterad: 05 NOV 2020 23:56

På grund av pågående pandemi i samhället och Folkhälsomyndighetens
och Riksidrottsförbundets anvisningar beträffande idrott är vår inställning i Falkenbergs IK att i största möjligaste mån att följa anvisningarna.
Därför gäller:

  • Barn och unga födda 2005 eller senare kan fortsätta sin träning på samma sätt som tidigare. Ledare förväntas samverka för att undvika trängsel i samband med träningar. 
  • Rekommenderas att träning för yngre genomförs utomhus, och/eller träning genomförs på tider då trängsel i hallen kan undvikas.
  • OBS! Samtliga föräldrar väntar utanför hallen när det lämnas/hämtas.
  • Gemensam träning för aktiva 2004 eller tidigare pausas.
    För äldre aktiva (födda 2004 och tidigare) hänvisas till tränarna som förslagsvis gör individuella träningsupplägg, som genomförs utomhus.
  • Aktiva som definieras som elitfriidrottare (enligt Svenska Friidrottsförbundet) kommer att ha möjlighet att bedriva sin träning som tidigare.  
  • Alla måste vara mycket uppmärksam på sjukdomssymptom och var noga med att undvika träningsmoment som innebär redskap som delas med andra. Förlägg huvuddelen av träningen utomhus.

Råden för att minska smittspridning, som gäller alla fram till den 24 november finns att läsa via regionens hemsida, här>>>

Föreningen upplever att även vi alla i styrelsen, aktiva, föräldrar och medlemmar måste försöka bidra till att få stopp på utvecklingen med smittspridningen.

/Styrelsen

FIK anvisningar 2020-11-05.pdf

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

Statistik-Liten.jpg
Hemsidebild-TamSportia 2021.jpg
 
Följ Falkenbergs IK på Instagram
(Scanna QR-koden)
Insta.JPG
 

 Intresserad av att börja friidrotta?
Gör din intresseanmälan här>>>

Arvsfonden 

räknare
Besöksräknare
Webb-ansvarig:

Jan-Olof Johansson

This is a mailto link

Postadress:
Falkenbergs IK - Friidrott
Box 72
31121 Falkenberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 
TeamSportia.jpg